Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Coşul tău este gol!

Politica de returnare

Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse) si in pachetul orginal in care au fost livrate.

Daca va doriti sa returnati un anume produs achizitionat de pe site-ul cadouri-culturale.ro, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

  1. Completati formularul disponibil pe site-ul cadouri-culturale.ro la rubrica returnari. Toate campurile bifate cu * sunt obligatorii. Daca nu completati aceste campuri acest formular nu poate fi trimis.
  2. Odata trimisa, cererea de returnare este preluata de departamentul de returnari iar in cel mai scurt timp posibil.
  3. Impachetati produsul in ambalajul original si adaugati in colet o copie dupa factura originala trimisa odata cu produsul. De asemenea, retururile se fac intotdeauna cu confirmare de primire.

Costurile de returnare sunt suportate exclusiv de consumator dar imediat ce coletul se intoarce la noi, ne obligam sa va trimitem banii inapoi produsul cumparat.